dissabte, 27 de setembre del 2014

MorTIL i les desventures del Batlle de Sóller



                                               Trepitja que quan no em serveixis et fotre al carrer


Al circ de na Trepitja Sa Moma, i el gran empastre amb n’Estarellas, na Núria Riera (portaveu de l’amo)  i  en Bauzá l’engominat dolent i corifeu, no els hi han crescut els nanets, que va. Tenen un tsunami provocat per la seva prepotència,  despotisme, incompetència i inuTILitat.
El passat dia 24 de setembre, escoltant per IB3 la compareixença de na Núria Riera, intentant vendre la moto, després de dues bufetades seguides per part del Tribunal Superior de Justícia: sentència  anul·lant  el decret del TIL i  l’auto anul·lant la seva aplicació en el curs 2014-2015; fou patètica.
Durant les declaracions, repetí fins a la infinitat, que era una qüestió de forma i no de “fondo” i l’argument de “la seva bona fe” per millorar l’educació dels nins i no perjudica als pares i famílies; impressió: no sabia que tronetes dir. Afora se sentien els xiulets  dels concentrats amb camiseta verda. Molt nirviosa, Bauzá  l’havia enviada a què es menjas el marró tota soleta.
Na Trepitja desapareguda. De n’Estarellas res se sabia . En Bauzá, se n’havia anat a comprar un xubasqueiro d’invisibilitat que l’ampraràs la calabruixada.
Situació actual: Trepitja cessada, ja ha fet la feina bruta. Núria Riera, de Consellera d’educació, admetent que no es pot imposar el TIL ( incomplir una sentència és un delicte, no?) i demana “responsabilitat”als docents. Són ells qui han muntat un sidral que se’ls ha escapat de les mans.
Aquests des governants han tret l’excel·lència , banda d’honor i cum laude en l’assignatura del cinisme. Màster en hipocresia i càtedra de la mentida.
Escriuré més tard del seu representant a les nostres contrades (Sóller) del batlle que patim els ciutadans i ciutadanes que també és un gran expert en intentar fer-nos creure que la Mare de Déu nom Trepitja.
El TIL ha mort ofegat per la presumpta il·legalitat . Cost pagat per tots els ciutadans i ciutadanes de les nostres estimades illes, per la prepotència del President Bauzá i l’esbart d’incompetents i fidels seguidors ( no l’interessa que ningú li faci ombra) que l’acompanyen en la seva tasca messiànica de salvar-nos dels pancatalanistes que es mengen els nins.
Palès ha quedat demostrat que els importa un rave l’anglès. Que darrera el TIL, hi ha la intenció d’arraconar el català a la mínima expressió, vulnerant i incomplint sistemàticament el nostre estatut.  Un pla traçat i tramat des de la dolentia, i un odi visceral a les nostres arrels, llengua, cultura i dignitat de Poble.
Si tinguessin un pèl de vergonya ja haurien d’haver dimitit ( En Gallardon ho feu, i em sembla que perquè el vaixell del PP està ple de forats) i convocar eleccions. Tot i que és més probable que a un granot li surti barba que vegem això.
La tronada i calabruixada està al carrer i ara han canviat  el cantet i na Riera ja comença a dialogar amb els docents.
Passant a les nostres contrades, al batlle Carlos Simarro, se li presenten unes acaballes de mandat prou mogudes. Té molts fronts oberts que descric.
Càmera de video-vigilància, resolució d’AEPD amb sanció greu per l’Ajuntament.
L’escultura el Sant Sepulcre, desapareguda del cementiri de Sóller, tothom sap on és menys l’Ajuntament sembla. El  magnífic treball que fa la Comissió Llimona, i ara la incorporació dels hereus de l’escultor i la família  exigint els seus drets sobre el conjunt escultòric, i la retornada immediata al Cementiri, d’on mai hauria d’haver sortit.  
IBI, que moltes  persones ja no el poden pagar, degut a l’ncrement del 10% de l’increment del Valor Cadastral, i no baixar la quota, on han demostrat el seu afany recaptador.
 Comerciants indignats pel possible lloguer per cinquanta anys d’un solar municipal a c/Cetre, per la construcció d’un supermercat i trasllat de la petanca a Son Angelats. Comença la moguda.
Els placers del Mercat també emprenyats, malgrat els hagi passat  una mà per la cara.  Eleccions?
La denuncia fe MES a la Guàrdia Civil per les  “cates” i la concessió per la construcció del Centre de Salut, sense concurs públic.
De Sóller 2010, on ni l’oposició ha pogut accedir als comptes, no escric res, ja que sembla que l’opacitat l’ha feta quasi invisible als ulls dels ciutadans i ciutadanes.
Podria seguir amb la llista, tan sols replegant hemeroteca dels nostres setmanaris.
 Simarro amb la majoria absoluta ha fet un gran bunyol pel poble de Sóller i ha tornat agre.
Jo també vull un Smart!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada