dissabte, 30 de març del 2013

Estratègia: Criminalització intencionada i perversa   

Un incident com la picabaralla a un bar de Santa Margalida entre el cantautor i  raper  Valtonyc i el Secretario  de las nuevas generaciones del PP a Sineu   En Marc Álvarez; provoca unes  patètiques  declaracions del  President del Govern Balear José Ramón Bauzá, i la secretaria general del mateix partit  Na Cospedal, la mateixa que del “diferido Bárcenas”. Criminalització tornada a repartir arreu sens tenir cap prova dels fets.

Sembla que el succés fou a la  porta d’un bar de Santa Margalida ( no Santa Margarita, ho dic per lo de Maó-Mahón) els dos joves tenen una bronca i es diu que acaba en una presumpte agressió. Jo no hi era; per tant, hom espera d’uns màxims responsables del PP, que tant se n’omplen la boca, la presumpció d’inocència i que no facin un judici paralel abans que la justícia dictamini el cas.
De moment i ho dic per la premsa, el cantaautor Valtonyc, va al quarter de la Guàrdia Civil d’Inca i surt d’allà en llibertat i en càrrecs per “violéncia ideológica”, desconeix aquests tipus de “delicte”.

Bauzá, amb les seves tristes declaracions , per no dir d’opera bufa, es capaç de posar-se a la boca la paraula fascismo. Després de com l’hem vist actuar, el que hem patit de legislatura, si no fos perquè la neurona: “no sabe, no contesta” , seria per fer un panxó de rialles si no fos pel càrrec que ocupa; exercint de “cavall d’atila” en contra de la nostra llengua, cultura, tradicions i identitat de poble; cal una pregunta: Senyor Bauzà aixiò no es feixisme?
No hi ha cap altre problema més important a les Illes Balears , ni a l’estat espanyol, perquè el President Joserra Bauzá  i la Secretaria General del mateix  partit, peguin aquesta revolada als principals mitjans de comunicació visuals i escrits per una simple brega de cafè, de dos joves d’ideologies diferents que han tingut els seus emperons?  Si no vaig errat, el jove del PP, digué que s’haurien d’haver deixat molt més republicans morts(jo afirm assassinats)  a les cunetes. Hi ha prou per a reaccionar, que consti que mai he justificat la violència; malgrat segons quins membres del partit de marres, l’han emprada prou suficient verbal i ideologicament.  

Diu una frase “No xerris, si les teves paraules no són més importants que el teu silenci” a veure si n’hauríen d’aprendre, no?
Quina mania i obsessió malaltissa , té gran part de la cúpula del PP, de voler  criminalitzar a totes i tots els que no pensem com ells. Com aprofiten l’ocasió per enviar merda i desqualificar les altres visions ideològiques, dels que ells, i els seus “opinadores” qualifiquen de manera dispar com a : Radicals, antisistema, i ara afegeix “terroristes” per les declaracions de la Delegada de Govern de Madrid, respecta a Ada Colau la representant de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, del que escriure posteriorment.

Memòria senyors de l’alta cúpula del PP. Una persona que exercí en els Governs Franquistes, exercint la repressió, que el tingueren assegut a la CCAA de Galicia com a President, encunyador de “La calle es mia” Sr. Manuel Fraga Iribarne ( creador d’AP i posterior PP; o sigui hereus); que té salutacions amb en Franco, salutació amb la ma extesa: feixista; que era un feixista o un terrorista?
Encara hi ha quantitat de monuments dedicats a la guerra incivil, per escarni dels que defensaren el Govern legalment constituit: La II Republica  i molts que foren morts assassinats i encara no es sap en quines foses comuns es troben: fent ostentació de símbols preconstitucionals, declarats il.legals a la Constitució de 1978. Això no és una forma de violència?
L’actual repressió per part del Govern del PP cap a les persones amb ideologies diferents, clar, esquerra no oficial; no puc assegurar, si és més dura que amb el temps del dictador feixista Francisco Franco Bahamonde ( amic de conveniència de Hitler), del qual n’han aprés a bastament.

Haurien d’anar alerta com empren segons quins qualificatius “fascismo” perquè eñs hi poden   rebentar, als morros per  prepotents.
Quants morts hi ha hagut, assassinats per grups o elements d’extrema dreta, neofeixistes,  de militants d’altres ideologies i heu mantingut un silenci còmplice? Massa; vos puc escriure una llista retuda.
I la repressió física i brutal al carrer en contra de manifestacions pacífiques on s’han enviat infiltrats perquè les rebentassin i així justificar les càrregues policials?

Poden aixecar la veu per la brega en un bar, fent un ridícul espantòs  i callar com covards, les investigacions que s’estan fent a l’Argentina sobre els crims del Franquisme que exquitxen al sogre de l’actual Ministre de Justícia  Ruiz-Gallardon; que va tenir que veure – em refereix al sogre- en la signatura de les darreres penes de mort del franquisme.  I esper, que des d’allà, es posi sobre la taula i acabi la impunitat d’aquest crims pactada vilment a la Trancisió.

Per acabar l’article i vull redundar en el vostre oportunisme, manipulació i criminalització, fer menció a les declaracions de la Delegada de Govern de Madrid na Cifuentes, on ha afirmat que Ada Colau representant de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca , dóna suport a grups filoetarres com Bildu i que fa no fa és ETA.
No es pot tractar un tema així com ho ha fet aquesta senyora, i ja hi ha hagut associacions de víctimes del terrorisme que li han recriminat.

Un còlic neuronal provocat per la ingesta massiva de consignes afecta a la cúpula executiva el PP? Jo diria que si.

I per acabar el ex vicepresident de les Noves Generacions  del PP, que es presentava a les llistes pel congrés, Miguel López Borton  detingut per agredir a un policia ,nit al calabós  i a disposició judicial, acusat d’atemptat en contra l’autoritat.  On és la condemna de Jose Ramón i Cospedal,  o tenim un parell de mesures per condemnar? O si són dels nostres, tot va bé?
El dia 2/4 hi haurà un plenari ordinari a l’Ajuntament de Sóller  i al punt  “Desè.- Moció del PP de rebuig explícit dels actes violents contra el Secretari General de Noves Generacions del Partit Popular de Sineu.” Com se’ls hi haurà quedat el cos respecte a la violència de l’ex vicepresident de les NNGG. Veurem que decideixen, ja que si s’ha de condemnar que es condemni  tota.  Si el  retiren de l’ordre del dia , se’ls veurà el plomall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada