dissabte, 31 de gener del 2015

Esclafits dins les formacions polítiques: Tsunami Maig 2015






Van tan acollonits que han tret el “Fantasma de les armes de destrucció massiva” Recordeu guerra d’Iraq




Crec que a ningú li vindrà de nou que cap a les eleccions municipals de Maig de 2015, les destrals de guerra han estat desenterrades i la maquinària bèl·lica dels partits majoritaris sobre tot ( o ex majoritaris si el bipartidisme toca fons) està intentant fent matx, no tant sols amb partits d’oposició sinó en alguna formació emergent, com el cas de Podemos.
Els alts líders del PP estatal – més endavant escriuré dels de les  nostres contrades- estan fent una llenegada rere l’altra, es dediquen a “l’autobombo ( entrevista de dia 27/1 a “La noche en 24 h”- marca dura de  color ala de mosca, o caca d’hipopòtam de TVE, a la portaveu del PP Soraya Saenz de Santa Maria, “la menína”; filla d’un militar espanyol que té que veure amb les darreres execucions del Franquisme: “De casta le viene al galgo”.
Rajoy, amb el seu porta a porta, com un feriant qualsevol, per vendre un producte que fa estona ha vençut la data de caducitat i es troba més que corcat i podrit. Quatre anys d’un mal somni a les ordres i batuta de Na Merkel i ell obedient servidor.
Pànic generalitzat a segons quins llocs per l’intent de formacions conjuntes “d’esquerres”, també amb Podemos, i just ara amb els resultats de les eleccions gregues; de les quals Na Merkel, FMI i BCE ( els que formen l’Europa dels mercaders) tenen una gran indisposició estomacal i sembla que una diarrea generalitzada , acabant amb les reserves de paper higiènic. Preocupant el tema del deute grec i la seva negativa a pagar-lo tot. Pot ser un exemple a altres llocs si el Maig hi ha canvis de color.
Respecte al deute, per les nostres contrades també en tenim, un de més de disset milions d’euros, que pertoca a mil dos-cents per cada solleric i sollerica; que al fi i a la cap el pagarem cada un de nosaltres amb els nostres impostos degut a una nefanda gestió dels des governants de torn. Aquests darrers quatre anys comandat pel capità Simarro, expert en crispació,  basta veure la darrera, el desgavell amb Protecció Civil.
Tinc una gran curiositat i m’agradaria que afloràs la transparència: En que tronetes s’han arribat a gastar aquesta doblerada que ara la devem tots. En prioritats ciutadanes? Ca barret¡
Parlant de les nostres contrades i en relació a l’atac a altres formacions polítiques d’oposició, especialment amb dedicació quasi exclusiva a Catalina Esteva; els felicit  perquè han trobat una “ploma brillant”, que desgrana dos articles setmanals. L’estil el tinc bastant reconegut; de segons qui, seria menys que impossible una vessant “literària” . No deixa en “pau” a ningú de l’oposició i concretament a Catalina Esteva, “la increpadora” que no es cansa de demanar els comptes municipals i concretament els de Sóller 2010. I ara, de moment les espases estan en alt: cada setmana atacs i contestacions. Sembla que els fòrums dels plenaris no els basten per la vida pública i necessiten l’espai de premsa.
No sé si el front d’esquerres que sembla s’està formant preocupa al PP. Tampoc sé si arribarà a bon port i ho veuran  els meus ulls, ja que en política tot és possible. Quin programari polític i arguments trauran el PP en la campanya: Millors serveis públics? Ca¡ no se’ls creurà  ningú. El poble més net? Ca¡ Baixada d’impostos? Ca barret¡ Que idearan per intentar endur-se’n el peix al covo? ( metàfora adient a la recol·lecta de vots)
Ara arribarà  la Rua i em deman quina seria la disfressa adequada pels nostres des governants, tal volta no la necessiten ja que van disfressats tot l’any. Per Carlos Simarro, adient és de “Pinotxo”, el nas que li creixia quan mentia,  recordeu?
També em faig altres preguntes i em deman si vistes a les eleccions, com manejaran la loteria que els hi ha tocat en relació a la regulació amb el Jumeirah,  de mil dos-cents milions d’euros: Empedrat dels carrers, netejar i adequació de la xarxa d’il·luminació, repoblar el monument dels Caidos, dels pensaments ( flors altres també es troben igual) que han passat a millor vida? Quines sorpreses ens donaran.
I dels vuit-cents mil de la deixa de dona Adela, aniran a beneficiar a la gent major sense recursos, o no tindran temps i ja ho faran, si tornen governar?
També em deman qui serà l’artífex que prepararà la campanya electoral?
Quants dubtes irresolts¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada