dissabte, 10 de gener del 2015

Atemptats terroristes a França i la gran hipocresia occidental



Simbolitzi aquest llaç negra la meva condemna a tots els assassinats produïts per qualsevol casta de terrorisme; tant la de grups armats i finançats per estats que es diuen demòcrates pels seus interessos; com pels provocats per atemptats de falsa bandera. Sempre és el Poble que paga la seva barbàrie.




Estava temptat d’escriure sobre els atemptats ocorreguts a França. Com és molt recent i cada dia hi ha noves, hi haurà més informació aclaridora i no la campanya mediàtica hipòcrita occidental, no ho faré; ja que com he escrit altres vegades, hi ha molts vessants de terrorismes orquestrat per interessos, inclusiu d’alguns països o estats que bravegen de democràcia (Guerra d’Iraq i totes les altres d’orient mitjà; creació d’Al Queda i de l’Estat Islàmic i finançament; Armament i entrenament dels Talibans...). Que han creat aquests monstres.
S’han aixecat moltes veus analitzant el que ha ocorregut i sembla que aquesta campanya de “Je suis Charlie” ja té les seves veus disconformes. Jo en sóc un més. A vegades pens que les vides de segons qui valen més que altres. Res s’ha mogut mediàticament en relació a la matança feta per Talibans a l’escola de Peshawar quan  assassinaren cent quaranta i cinc infants i va quedar muda la premsa internacional i també els polítics i governants que ara es manifesten a favor de la llibertat d’expressió.
Condemn els assassinats, els faci qui els faci i sigui on sigui.
Llegir que Jorge Fernández Diaz (PP) Ministre d’interior, amolli: “Han atacado la esencia de la deemocrácia, la libertat de expresión” després d’esser el responsable de la llei mordassa, una de les més repressives de tota la democràcia, superant la “llei Corcuera” (PSOE) la de “la patada en la puerta”, és insultant a qualsevol intel·ligència que ell no disposa  i em repoteja el fetge. La vessant del PP cap el Franquisme és evident i ara es mostren com realment són:els hereus de Francisco Franco, emprant mètodes repressius més sofisticats.
Del que ha ocorregut a França i dels qui realment mouen els fils, hi haurà temps per escriure i ho vull fer amb la ment serena, el cervell fred, per fer una clara anàlisi.
Tot i que consti, que els tres terroristes abatuts per les forces especials franceses; m’ha retornat a la memòria l’assalt al pis de Leganés ( Atemptat 11 M) on també foren abatuts els terroristes i morí un cap dels GEOS. Moltes, massa similituds.
Sembla que no interessa agafar amb vida als terroristes, ni que siguin jutjats, tal volta interessa que no xerrin, ja que podrien destapar coses que no interessen als que realment mouen els fils.
El que veig més greu i em porta a  moments històrics horribles, és que es comenci la islamofòbia contra la comunitat musulmana assentada en molts països occidentals. El discurs de la dreta i extrema dreta cercant un cap de turc com es va fer durant  1918 i dues dècades següents a diversos països europeus; Rússia, Hongria, Polònia, Àustria amb els “progroms” a les comunitats jueves, fins arribar a la “solució final” hitleriana amb més de sis milions d’assassinats: Jueus, gitanos, discapacitats. És una manera de crear una confrontació entre ciutadans que abans no hi era.
Les fòbies són molts fàcils d’alimentar quan la situació econòmica està en crisi. Si ens inventam un possible culpable, li podrem tirar a sobre tota la merda i vull esser escatològic; per part de la ineptitud des polítics, que no n’han sabut o no han volgut gestionar-la ja que obeïen la veu dels seus amos: El mercat i els lobbys financers.
Els termes confusos i ambigus: “Terrorisme jihadista, terrorisme integrista islàmic, i d’altres sense cap tipus de base per part d’alguns mitjans de comunicació, tenen una tendenciositat, per intentar assimilar dins l’imaginari col·lectiu l’Islam amb el terrorisme.  A qui interessa?
Noam Chomsky ha escrit que “EUA fou qui crea l’Estat Islàmic”, que ho hagi afirmat ell, una autoritat prou competent , m’ha alegrat. Ja que quan ho ha escrit un tal Josep Bonnín, l'han fet el mateix cas que un pet a la vela; inclusiu ha estat acusat de tenir filies cospiranòiques.
 Vaig escriure no fa massa,  que el 2015 el marcaria en gran part l’Estat Islàmic, sembla que ha estat premonitori.
La cortina de fum, la pèrdua d’hegemonia en el món d’EUA i el que ha passat a França, em referma que es muntarà una altra “creuada anti terrorisme islamista o Jihadista”. Quin serà l’estat que l’encapçalarà?
Els mateixos que encapçalaren la guerra d’Iraq?  Estendre els atemptats terroristes a Europa, pot donar  bon profit per aconseguir socis i no haver de fer la inversió tan sols un. Veurem on queden les llibertats civils.
Haurem de seguir vigilants, com sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada