dilluns, 19 de gener del 2015

Terrorisme integrista a França i tornar sacsejar el món





Al darrer article, no vaig escriure sobre els atacs del “terrorisme integrista” a França, i si sobre la gran hipocresia dels governants  occidentals , i ara afegeix al primer mandatari del Govern d’Israel Netanyahu,  després d’haver vist la fotografia que “encapsulaven” la manifestació a París a favor de la llibertat d’expressió, ja que sembla que és una “selfie” feta i que realment no l’encapsalaren.
Vaig escriure sobre el terrorisme d’estat i com les centrals d’intel·ligència, CIA, F16, Mossad i segurament en podria afegir d’altres, que tenen el cul pelat de fer operacions de falsa bandera, i que ara mateix corr per la xarxa que l’ocorregut a “Charlie Hebdo” en podria esser un.
Repeteix i sempre ho he fet, condemnar tots els assassinats siguin el que siguin, els facin qui els facin i en nom del qui diuen que el fan ( a vegades més falç que un duro sevillano)
També condemn l’abús de poder de segons quins exercits en contra de les poblacions civil i que en lloc d’aparèixer persones com tu i jo i nosaltres, ens donen uns nombres sense cara ni ulls dels assassinats, despersonalitzant i deshumanitzant les massacres.
Hi ha prop de 34 guerres repartides pel món, i les accions bèl·liques, no tan sols a Orient Mitjà, sinó a tot el món es cobren a l’any milions de persones assassinades. Orient mitjà, Síria amb prop de setanta mil morts i Iraq que crec que s’ha perdut el compte, i el que tinc darrer era de més d’un milió dos-cents mil morts, des de que els importaren la “democràcia “ EUA.
El nombre de persones que ho han perdut tot, menys la vida, si això que viuen se li pot dir vida, desplaçades a camps de refugiats sense el més mínim per subsistir és brutal i cada dia creix més.
A Gasa i a Síria, moren de fred.
La guerra i les accions bèl·liques interessades per mantenir l’hegemonia en el món de segons quins estats, que són els que armen i financen a las zones d’interès les faccions que els interessa, o inclusiu les creen, és brutal i sanguinari.
El negoci dels exercits i venda d’armes són una part forta de la injecció econòmica de molts països del món.
Cal fer memòria, les guerres estenen un colonialisme, com ho feu la IIª guerra mundial amb el repartiment del botí dels països guanyadors. Es repartiren el botí i d’aquells vents venen les actuals tempestats. A part de les diverses guerres que des d’aquell moment s’han anat creant.
Per mantenir i protegir recursos espoliats , no han tingut cap mania, inclusiu de posar al poder dictadors, muntar cops d’estat i el que sigui necessari.
França hauria de fer memòria, no fa tanta estona, que els seus Governs, assassinaven i torturaven i executaven  als militants dels Front d’alliberament Nacional  Algerià, ja que tenien el control colonial d’aquell país. El racisme i xenofòbia va estar ben viu a França cap als “Pieds noirs” , algerians que s’havien establert a França. Si en voleu una prova, mirau la pel·lícula  “La batalla d’Argel”. I estic parlant de fa seixanta  anys.
Quins seran els resultats visibles d’aquests atemptats: De moment a França s’han desplegat deu mil soldats al carrer per protegir punts que puguin esser d’interès pels terroristes. Conclusió: L’exèrcit al carrer.
Vaig escriure que les llibertats civils es veurien retallades; ja s’està parlant d’un nou control d’Internet i del Wats app al Regne Unit, i segurament un enduriment de les legislacions ( les poden aplicar quan els hi doni la gana i a qui els interessi si els fa nosa) i l’estat de dret tocat una altra vegada. Recordeu que un dels resultats de l’11 S, fou Guantanamo que el premi Nobel de la Pau Barak Obama, havia de tancar, i encara està oberta.
Segur que es torna a una vigilància extrema als aeroports com en aquells moments i ves a saber el que s’orquestren.
Aquesta és la vertadera llibertat d’expressió i de moviments? No. Cada cert temps se’n pesquen una per continuar amb el seu pla, i no pec de conspiranoic.
Tornam tenir notícies de capçalera – cortines de fum- que taparan d’altres que no interessaven, com la pèrdua d’hegemonia mundial d’EUA, la destrucció sistemàtica del planeta, el poder econòmic en mans de més pocs, la corrupció arreu....
Haurem de continuar vigilants, denunciar i que no ens prenguin el pèl a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada