divendres, 29 de novembre del 2013

Tancament del Canal 9- Radio Televisió Valenciana



                        Queda palès el que vol el Poble i li nega la classe política des-governant


El tancament de canal 9 ha estat la mostra d’un flagrant acte despòtic del Govern de la Generalitat , desgovernat  per les mans  fosques, despòtiques i antidemocràtiques que presideix Alberto Fabra del PP.

Un altre insult a un poble germà del País Valencià que li neguen la llibertat d’expressió de tenir una televisió pública, no manipulada pel govern esmentat.

Una política, la del tancament, clàssica marca españa, de terra cremada abans de perdre el poder en les properes eleccions de 2015.

Un insult per quants considerem la necessitat d’uns mitjans de comunicació ,  el màxim d’independents, tot i que amb el sistema electoral que patim i vist que una gran part de la classe política governa en connivència amb el gran capital, que és qui els dóna de menjar, és bastant complicat.

Em sent trist i don tot el suport als treballadors i treballadores d’aquest ens públic que han patit a lo llarg de molts anys un assetjament polític, acotant el cap davant de la manipulació, baix l’amenatza de l’acomiad del lloc de feina.

Mil tres-cents milions d’euros el deute que han procurat que anés acumulant per arribar a prendre la decisió de tancar-lo. La tàctica és més que coneguda. I com a qualificatiu és indecent.

La màfia s’estén com un pop dins molts estaments polítics, del que estan aprofitant unes regles democràtiques per imposar els seus interessos caciquistes, despòtics i feixistes  i la societat civil és la que els ha de fer tocar amb el bec a terra. Aquests traïdors al poble no han de tenir descans. Deia Emiliano Zapata:  “Si no hi ha justícia pel poble, que no hi hagi pau pel govern

Avui els periodistes han donat una mostra plantant al vicepresident de la Generalitat Valenciana  José Ciscar i que hagués de fer completament tot sol la “roda de premsa”. Bona lliçó!

No podem consentir que el nostre dret de lluita, de reivindicacions, de llibertat d’expressió, i l’assoliment d’uns drets que han costat molt anys de lluita, de repressió, inclusiu tortures i morts, els ens furtin. Hem de fer una tasca continua, organitzada al màxim perquè sigui lo més efectiva possible.

No hem d’acotar al coll davant unes pràctiques neofeixistes que estan minvant les nostres llibertats i drets de Poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada