dimecres, 13 de novembre del 2013

“La vara de l’eficàcia, l’eficiència i l’honradesa”



                                                  Tres minuts en pantalla mentint. Un rècord


Les  paraules del nostre màxim edil el Batlle Carlos Simarro quan va iniciar la legislatura, que formaven el titular de la notícia de Sa Veu  de 17 de juny de 2011. Foren que ell es  convertiria en: “La vara de l’eficàcia, l’eficiència i l’honradesa”

Després de dos anys i cinc mesos de malson - lapsus mentis-  vull dir de legislatura, que en pensau ?
Ha complert res del que prometé?

Quantes mentides haurà amollat  d’ençà que comença la legislatura?
A Canal 4 en una entrevista n’amolla tres minuts sencers i seguits en pantalla. Fou patètic.

Prometé feina i ha fet  reduccions de plantilles a l’Ajuntament .Si  que ha fet  contractacions d’assessories externes i arquitectes. Si que ha incrementat amb un milió d’euros el deute durant l’any 2012. Ni han complert  el pla de sanejament a què s’havien  compromès. Si que ha gastat doblers que no tenia i que sortiran de  sobre les espatlles de tots nosaltres.

La jugada celebèrrima de deixar “Deixalles” sense el servei de recollida selectiva i ensems voluminosos. Resultats:  Deixalles ha hagut d’acomiadar a tres treballadors i a renunciar a quatre places de beneficiaris, que estaven dedicades a persones amb risc d’exclusió social. Això és “procurar pel més necessitats”?

De la promesa de no pujar impostos millor no dir res, ja que tothom ho ha notat amb els diversos rebuts. El Batlle, i la carta de Sa Veu de dia 1 de novembre, fa que pugui ostentar al títol de Simarro I “El manipulador”. Corre pel carrer.

He de reconèixer que la vara de l’eficàcia i l’eficiència cap els “seus” sens dubte ha funcionat. La de l’honradesa, com es diu del  soldat: “el l valor de le supone”

La transparència en les gestions del Consistori ha arribat a l’excel·lència, ho hem vist els ciutadans que  tenim un criteri i saben analitzar.

No ha dit el Batlle, que ha estat ell qui s’ha convertit en la vara de la crispació i  que amb el seu pla arruïnarà molts  sollerics que arribaran a què no podran pagar la quota de  l’IBI.

La vara ha estat eficaç per a augmentar cost i taxes de tots els serveis i de passada convertint-los en més inoperants: Neteja (?).  Mai Sóller havia estat tan bruta ni havia costat tant mantenir el servei de neteja. L’aigua  més cara.

L’eficiència ben demostrada, vist com  arreglaren -“l’empresa millor d’Europa” Simarro dixit- les goteres del Poliesportiu de Son Angelats que encara hi són.

Per arrodonir,  la cirera, m’he assabentat , pretén  llogar l’edifici de l’hospital i dedicar els beneficis a serveis socials. No fa gaire estona, una persona, em va dir que a en Simarro li haurien de col·locar “un inhibidor de pensaments” i vaig fer una bona rialla, ja que hi estic plenament d’acord. Cada vegada que en pensa una, per posar-se a tremolar.

O sigui que ningú es queixi, perquè si ho fem, som els creadors de la crispació, els   que sortim al carrer a defensar els nostres drets que cada dia ens són trepitjats.

Carlos Simarro és el Batlle que major crispació ha creat dins Sóller. Que a l’espectacle-circ dels dos plenaris extraordinaris del passat dia 7 on va intentar vendre la moto de la “baixada” de l’IBI. Una altra mentida, i una manipulació d’època, on fins i tot, cosa que no havia passat mai, l’oposició el va plantar i varen decidir els regidors del PP pràcticament tots els punts del segon plenari.

La prepotència del Batlle el portà a proposar la baixada d’un 0.02% la quota de l’IBI. Venia a dir, es farà el que jo ordeni. Ridícul, despòtic i  un insult.

Tenia una possibilitat per abaixar la quota IBI:  reduir despeses i anar pagant deute.  Però ca barret!. Ben a l’inrevés.  
Tots els regidors i regidores, són responsables del que voten i els resultats.  Han perjudicat de manera molt seriosa al Poble de Sóller, amb la falsa rebaixa de la quota IBI i així com ens afectarà.  

Quan comenci a haver-hi impagaments del rebut d’IBI; arribaran al punt d’acomiadar a famílies de  Sóller de casa seva i  foter-los al carrer? (deshaucio)
El mateix Consistori que aprovà per unanimitat  “Sóller ciutat lliure de desnonaments”, serà el que desnonarà? Convertirà l’Ajuntament en un banc?
Han  hipotecat al poble sense el nostre consentiment i ara ens toca pagar els seus disbarats i la mala gestió.

Podran dormir tranquils?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada