dissabte, 20 de desembre del 2014

Massacres, genocidis i terrorisme d’estat





Darrera aquests fanàtics assassins, hi pot haver perfectament governs “demòcrates” que els han emprat pels seus interessos, armats i finançats quan els ha interessat. Són els presidents d’aquests governs que haurien de seure’ns davant el Tribunal Internacional de la Haia.



Quan encet aquest article, tinc el cor adolorit per la macabra notícia de l’assassinat a l’escola de Peshawar ( Pakistan) de cent quaranta persones, la majoria infants, per part d’un comando talibà. Les ordres provenen del maleït assassí el mul· Fazlul· qui ordenà atemptar en contra de la vida de na Malala  i que va rebre el premi Nobel de la Pau .No pot tenir ni el cap ni al cor al seu lloc, qui ha estat capaç de donar les ordres d’execució, perquè es fes aquest bany de sang.
Fou l’any 2004 quan per desgràcia vaig haver d’escriure sobre els més de mil ostatges retinguts a l’escola de Beslan; que va acabar amb una massacre en que moriren tres-centes vuitanta i cinc persones, entre elles cent vuitanta i set infants. Foren assassinades per un comando, la premsa va dir que eren independentistes txetxens. Tinc els meus dubtes, ja que fou una manera de criminalitzar els independentistes de Txetxena que es volen separar de Rússia. Segur que la història ens donarà claredat.
Vaig escriure que hauria de fer un espai al meu cor per acollir a aquests morts, ja que són meus, són nostres i ara n’hauré de fer un altre espai per acollir els assassinats a Peshawar.
Aquestes aberracions dels grups armats que per diversos interessos s’han anat finançant, adoctrinant, armant i entrenant; formen part de les diverses guerres colonialistes orquestrades a Orient Mitjà. Interessos geopolítics o per poder controlar els recursos d’aquests països. Estats que es diuen “demòcrates”, els financen. EUA, Rússia, Xina, Emirats Àrabs, Aràbia Saudita ( estan rebentant el preu del petroli per enfonsar les economies de Rússia, Veneçuela, Iran) preparen aquests grups d’assassins que amb l’excusa barroera de la guerra santa, i de la imposició de l’estat islàmic; són experts amb la intervenció directa dels serveis d’intel·ligència  CIA, fins arribar al Mossad (israelià).
El terrorisme de diversos estats que després s’ha ramificat amb altres tipus de terrorisme preparat per actuar com i quan interessi. Cal fer bastant memòria i ja he escrit prou en diversos articles, sobre els atemptats de falsa bandera, dels quals el més sonats foren el de l’11 S amb la volada de les Torres Bessones i estic convençut que el de l’11 M als trens a Madrid, en fou un i la història ho demostrarà. La Comissió d’investigació no va servir per res; tot i que els dubtes de què es deixa actuar a un grup terrorista que havia estat vigilat fins a les hores; va deixar prou dubtes envers a Àngel Acebes Ministre d’interior, Eduardo Zaplana Portaveu PP i d’en Rajoy, que era el presidencial a les eleccions que s’havien de fer el mateix any el 14 de març.
Els atemptats als que m’he referit, justificaren una guerra d’Iraq amb més d’un milió dues-centes mil persones. De les que el 2007 l’ex fiscal Jimenez Vilarejo i tres catedràtics de dret penal, estudiaven portar al Tribunal Penal de la Haia, al trio de les Azores: George Bush, Blair i Aznar. No sé si recordereu que més de quinze milions de persones sortirem al carrer amb el lema de “No a la Guerra” i “No en el meu nom”. I Aznar no feu ni punyeter cas. Els atemptats també han servit per restringir les llibertats civils, sobretot en el control de transports públics i aeroports.
Les distintes bèsties negres que s’han fabricat a consciència, per diverses corporacions o estats poder justificar altres tipus d’atrocitats, em porten a pensar primer amb en Bin Laden ( recordeu que fou preparat i va treballar per la CIA) la creació d’Al-queda, fins la mort de Bin Laden, que no me la crec. Els Talibans que han servit en diferents guerres a diferents senyors, en alguns moments a Rússia i altres EUA; i ara el sanguinari i brutal Estat Islàmic. La creació d’aquests grups forma part d’un pla estratègic de control de zones. I tenir en ells els que facilitin el control geoestratègic i de recursos.
Les petites guerres, són un gran negoci pels estats i els grans fabricants d’armament. Reciclen l’armament vell, posant-lo en venda al mercat negre a aquests grups. Es desempalleguen del material obsolet i així poder crear nou material. Rebaixes per treure els excedents.
Acab amb les afirmacions de Mujica: “dos milions de dòlars per minut és el pressupost militar a nivell del món. Dir que no es té plata, és una vergonya”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada