dissabte, 1 de novembre del 2014

` Desmemoriats, corruptes, demagogs i neurona fusa



                       D'aquests "angelets" algun ja ha entrat a presó sense fiança: Entre ells el nombre 2 d'Esperanza Aguirre


Rajoy, Cospedal, Soraya Saénz i Alicia Sanchez Camacho i molts d’altres que no afegeix per no fer la llista insuportable, enlloc de seguir tocant l’endoll ( avui m’he aixecat no gaire escatològic) podrien dedicar-se a fer una bugada profunda al seu partit. A dir, que en relació a corrupció i corrupteles, es podrien quedar sense “cúpula”.
Des de Barcenas, comptabilitat B del PP, Cas Sacyr que se li podria rebotar a Cospedal, passant per les targetes opaques de Bankia amb l’abanderat Rodrigo Rato i ara, no per “guinda” ja n’hi ha un bon Guindo, si no per cirereta, l’operació Púnica en la que han estat detinguts prop de cinquanta i una persona i una gran part del partit de marres.
Aquesta operació ha descobert, el cobrament de concessions d’obra a canvi del 3% de comissió. Antic això, antic.
M’encanta com trien el nom de les operacions, tot i que l’operació púnica em té una mica despistat, ja que no sé exactament, ni puc situar quin són els romans i quins els cartaginesos; ja que record, que quan estudiava història les cèlebres Guerres Púniques, que foren tres, ho faig sabedor, per si es necessita per altres operacions, aquesta pot esser la I, i així successivament. Sembla que l’etimologia de “Púnica” ve del llatí i era una forma que empraven els romans d’anomenar als cartaginesos.
Cospedal afirmava que si es comprovava que algun del PP tenia comptes a Suïssa. Hauria de dimitir. Idò ja pot començar a fer les maletes, ja que en Francisco Granados, detingut a l’operació esmentada, en passejava dues:una d’un milió i mig d’euros i l’altre de tres-cents mil. A tot això, i ho dic no tan sols per na Bonpedal, em deman si tenen lapsus mentis, atacs amnèsics amb no bones intencions, o si necessiten “Fosforo Ferrero” per la memòria i l’acompliment del que han amollat i no recorden, sembla.
Quan Aznar declarava, allò de “España va bien”, a quina part d’Espanya o “Espuña” fàbrica de xoriços i altres embotits, es referia? . Ja vaig escriure  a l’article passat que el 75% de Govern del senyor de les armes de destrucció massiva, particip del trio calavera a la reunió de les Azores, per acabar de muntar la guerra d’Iraq; estava imputat, o havia cobrat sobresous o sobres amb sous, o estava a la presó. Crec que si continuen les operacions púniques, podrien batre record i arribar al cent per cent o sigui la totalitat.
A part de la corrupció a balquena, sembla que el procés pel Dret a Decidir del 9 N, ha fus la neurona  o neurones a més d’un. Des de les declaracions de bombardejar Catalunya, desitjar-li a Artur Mas, un bon afusellament per part de l’especialista amb turques ex portaveu PP Miquel Angel Rodriguez, no sé quin altre banastra li desitjà la càmera de gas ( un insult i una ignomínia a totes les víctimes que el terror nazi va assassinar d’aquesta manera); des de comparar el referèndum que ara ha canviat de nom al nazisme, com que Iceta PSC que no arriba a biscuter (dos cotxes de museu ), declari que les eleccions plebiscitàries, li recordaven l’Alemanya Nazi (1933) i més tard haver-se de ficar la llengua- just allà ( ja dic que no estic escatològic) i haver de rectificar i demanar disculpes.
Primer amollen l’animalada ( no sé si amb intenció malèvola perquè quedi) i després quan el cervell es posa en funcionament se n’adonen, van i rectifiquen; o bé matisen com n’Herrera ICV, que declarà que no aniria a votar el 9 N.
Existeixen durant aquest procés fotos irrepetibles i històriques, veure la del President Artur Mas i David Fernandez Diputat CUP, intentant posar ordre al procés, ja que segons quins altres partits, s’haurien d’aclarir i saber el que realment volen, és increïble.
             Rajoy està muntant l’aparell jurídic per desmuntar la nova versió del 9 N. Si Europa no se’l mirés, el que muntaria seria l’exèrcit per envair  Catalunya i declarar l’estat d’excepció. Deu somniar amb Franco i Milan Astray que se  li deuen comparèixer del món dels espectres per exigir-li accions contundents.
             Un estat democràtic es basa amb que el poble té dret a decidir, al manco votar cada quatre anys, ja que moltes vegades li impedeixen molt més participació.
Catalunya té el dret legítim. I el 9 N votarà, malgrat la coacció de la caverna Rajoy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada