dissabte, 24 d’agost del 2013

J.R.Bauzá: A En Matas ni en pintura!

                             Quan encara s'estimaven ( fotografia de Diario de Mallorca-Internet)



Quan vaig escriure en un comentari del facebook sobre l’acomiad de Jaume Matas de la seva visita a la Vall per part d’un grup de sollerics i solleriques, que de manera espontània li varen entregar , sobres, en recordatori del Cas Barcenas i els sobres en B repartits entre membres del PP; sabia que la inoportuna gesta del Batlle de Sóller Carlos Simarro, rebent, quasi amb els honors de President de Govern a en Matas a l’estació remouria butllofes al Consolat de la Mar.

També vaig escriure “Reunió Simarro-Matas; reunió Jaume Matas-José María Rodríguerz ( “déu els cria i ells s’ajunten”). Jaume Matas condemnat a nou mesos de presó del  6 anys que es demanaven - però haver estat ministre època Aznar li ha valgut el Tribunal Suprem Espanyol li ha fet la gràcia  i l’altre, imputat pel tema Palma-Arena( que fou una trama de magarrufes del PP)  i si mal no record Cas Andratx- Hidalgo (quatre anys de  presó); a més vaig fer un recordatori que Gabriel Cañellas – a qui talla el cap com a President del Govern Balear, pel cas Túnel de Sóller, ja que li faria nosa per arribar sense “corruptes” a la Moncloa i Jaume Matas, orquestraren el cop quarterer per a defenestrar a Cristòfol Soler qui durà un mes com a President Balear.

Les reunions incomodes per l’ocupant del Consolat de la Mar, entre membres del PP; que ja ho ensumava, m’ha vingut confirmat i ratificat per la notícia-article al Diario de Mallorca (edic.digital de 24/8) , que amb el títol: “El PP no quiere más comidas con Matas” de Miquel Adrover , descriu la situació d’incomoditat creada al Consolat  degut a què batlles i altres dirigents donen suport a Matas i sembla que els Barons del PP i Joserra no el voleu veure ni en “pintura”,  malgrat en Matas donà l’alternativa a J.R.Bauzá com a batlle de Marratxí,

Un cop condemnat en Matas per l’Audiència Provincial a sis anys  de presó i després rebaixada. El primer que Joserra Bauzá ordenà fou llevar el  quadre d’ell  de la galeria del Consolat de la Mar. Diuen que això a en Matas li va caure com una potada on ara no vull escriure.

Matas està fent un “tour” d’estiu demanant suport a batlles i dirigents del PP que estaven a la seva època i podria esser que algun favor deguessin.
No sé si del Consolat de la Mar li haurà vingut una estirada d’orelles al Batlle de Sóller Carlos Simarro per la recepció a en Jaume Matas, com si encara fos un President de Govern; tot i que sàpiga el mal estar que hi ha més amunt havia de pensar que reber-lo a peu d’estació podria esser d’una inoportunitat prou significativa.




Carlos Simarro quan era portaveu del PP, va declarar que estava convençut de la innocència dels detinguts en agost de 2009(inclusiu el Regidor i Portaveu PP a Palma) que foren imputats pel cas Palma-Arena) Simarro demanà:  "prudència" i "confiança en la nostra gent". Època Matas. Li tindran en compte al Consolat de la Mar? Molts d’ells jutjats i condemants.  La cirera del pastís En Mates.

Per acompanyar-lo a la missa del patró de Sóller Sant Bartomeu, s’ha enviat a Antonio Gómez, Vicepresident i Conseller de Presidència del Govern Balear, ex Batlle d’Escorca (2008) qui defensa la desclasificació del Guix ( i sembla que amb mentides de Mabel Cabrer sobre els equipaments al Consell Insular)

A nivell particular, tothom pot tenir els amics que consideri. Forma part de la llibertat personal.
Ara bé, com a institució i com a Batlle representant de tots els sollerics i solleriques, consider que no es no pot rebre a una persona condemnada a 9 mesos amb un acte públic. Algun tipus d’apologia?. No em preocupa massa.

A la dona del Cèsar se li va dir per part del senat “No basta esser honrada, si no que hi ha que parèixer-ho”

Simarro a la recepció de la vara de batlle manifestà: “La vara de l’eficàcia, l’eficiència i l’honradesa” paraules seves publicades a Sa Veu de (17/6/2011). Voldria per bé de tots els ciutadans i ciutadanes de Sóller que a més de recordar-les (?) les poses en pràctica (?) Doncs amb  el  que portam de legislatura, han figurat més els antònims d’eficàcia i  eficiència. D’honradesa no en vull ni parlar i després del tema de Deixalles. Menys.  Ja hi haurà temps per  xerrar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada