dissabte, 17 de maig del 2014

Crisi d’Ucraïna : Conflicte imperialista.



            La barbàrie nazi a Ucraïna i la Comunitat Internacional dóna suport a qui pertoca EUA



Per situar-nos dins la crisi d’Ucraïna, hem de contemplar la importància geoestratègica de Crimea, que fa que Rússia provoqui  la seva annexió, ja que és un pas important pel gas cap a Àustria, Alemanya, França, Itàlia, Hongria, Polònia, Romania, Grècia, Turquia i Macedònia, que beneficia a l’empresa Gazprom. Rússia té, amb el port de Sebastopol, la sortida en el Mar Negre i influencia i presència dins orient i s’hi troba una part important de la flota russa.
Estats Units no li interessa que Rússia i les seves repúbliques “satèl·lits”, agafin una embranzida econòmica que els afecti, apart d’altres interessos que aniré explicant. Serveis d’intel·ligència com la CIA, estan intervenint donant suport al Govern de Kiev, així com als grups  neofeixistes, que no volen la influència russa i els està armant, perquè combatin als ciutadans ucraïnesos pro-rusos.
Rússia, defensa les seves posicions imperialistes, mentre el conflicte, es manté silenciat pels mitjans de comunicació occidentals, que volen mostrar  a Rússia, com el principal agressor.
La manipulació dels mitjans de comunicació adepta al règim, és ignominiosa.
Per part d’USA, el gran negoci de l’empresa armamentística, queda palesa. L’empresa - una de les majors productores d’armes-  Lokheed Martin, ja ho ha deixat prou clar amb les declaracions de la seva presidenta Marylin Heusan al periòdic alemany Welt Sonntag. Li interessa impulsar la venda dels míssils MEAD i els caces de nova generació F-35 a l’OTAN.
El director del centre d’estudis geopolítics rus Leonid Ivashov, ha declarat el que és una realitat diàfana: “El que succeeix a Ucraïna és una operació prevista i té un caràcter financer i geopolític”
Si la crisi s’arriba a convertir amb una guerra civil, hi haurà un gran pastis per l’empresa armamentística nord-americana, els beneficis que li arribaran al Govern Obama, i li ajudaran a cobrir una part del seu pressupost per defensa, que té la partida de quatre-cents noranta sis mil milions de dòlars.
Els danys “col·laterals” , són els morts i assassinats  provocats pels  braços executors del gran capital financer, en aquest cas Obama i Putin; als que els drets humans se’ls passen per l’entrefolre, a canvi de la cota de poder polític i geoestratègic a la zona, així com el control dels recursos, en aquest cas el gas i la seva distribució.
Quan aquesta monja, sor Lucia Caram,  a la que sembla que En Rouco Varela i en Gallardón la volen expulsar, perquè xerra molt clar, diu; “Ens governen uns psicòpates que diuen ser catòlics i van a missa” jo afegiria que a nivell mundial, també estem comandats per psicòpates, que juguen amb les vides humanes i són els portaveus del gran capital i del neoliberalisme. S’estan convertint en  presumptes assassins que tant el és  consentir un genocidi a qualsevol lloc, con tal de fer quadrar la seva economia i posar la seva mà imperialista on ho necessiten.
Per a mi són presumptes assassins que tal volta un dia, i m’encantaria, tot i que la llista seria molt extensa, passin pel Tribunal de l’Haya, acusats per crims de lesa humanitat”. A l’estat espanyol, n’hi ha també a balquena: Entre d’ells record els que afirmaren que hi havia prou armes de destrucció massiva (mentida categòrica) per justificar la guerra d’Iraq i la mala flaire que hi va haver i encara hi ha darrera dels responsables de l’atemptat de l’11 M. No em  perdré per aquí, ja que la temàtica és una altra.
El que va passar a La Casa dels Sindicats Locals  d’Odesa, on més de quaranta persones foren cremades vives i el que sortien eren morts a garrotades, per grups nazis. Aberrant
S’està parlant d’un cop d’estat  a Kiev, una de les maneres d’exportar democràcia.  Ben igual com  a Iraq. Hipocresia flagrant. El  Poble es mata o l’assassinen al carrer.
EUA tremola. Els referèndums al sud-est, han donat resultats aclaparadors a favor de la independència i voluntat d’annexió a la Federació Russa. A Donestsk 89.07 % i a Luganesk entre un 94 i 98% a favor.
Ni el Govern de Kiev, ni Europa, ni EUA, no reconeixen els referèndums. Vos sona en relació al dret de decidir de Catalunya?
Al darrera de la crisi, s’hi troba el Banc Central Europeu i el Fons Monetari Internacional, presumpta màfia organitzada. Presumptes delinqüents de guant blanc.
Acab, Noam Chomsky diu : “El pànic d’EUA sobre Crimea és perdre el control global”  i un enllaç, http://www.librered.net/?p=33338. Val la pena llegir-lo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada