dimecres, 8 de gener del 2014

Contractures i inflamacions musculars.





Fotografia del neuroestimulador elèctric DIADENS per inflamacions 
 
El principal motiu per aquestes manifestacions doloroses, en gran part es deu a una manca del to muscular. Manca d’exercici, esport  i sedentarisme fan que la nostra musculatura vagi perdent el to i que en el moment d’un exercici o postura no pugui respondre tal com deuria i o es contractur-hi o/i s’inflami.
Respecte a les contractures, la tècnica més habitual és el massatge incorporant al mateix pomades antiinflamatòries acompanyada per olis essencials també antiinflamatoris.
En el cas de les inflamacions no és gens aconsellable el massatge, ja que a més d’esser altament dolorós, podria estendre la inflamació.
Un dels tractaments habituals en farmacologia són els antiinflamatoris i relaxants musculars, tot i que a vegades porten, si són a llarg termini, efectes secundaris no desitjats.
Com a massatgista- treball el massatge relaxant amb aromateràpia- Vull fer referència a una teràpia, no agressiva, un tant desconeguda i eficaç: Teràpia DENAS, amb el neuroestimulador elèctric conegut com a DIADENS.
Aquesta eina terapèutica que empram, i molt emprada a llars russes, que és on es va crear, el seu efecte és rebaixar la inflamació fins fer arribar a la musculatura a l’estat correcte mitjançant impulsos elèctrics de baixa intensitat.
Sobre la mateixa existeix prou informació a través d’Internet i a la finalització del mateix  hi deixaré un enllaç.
Els resultats poden esser sorprenents en les inflamacions, com arribar a resoldre uns torticolis aguts, amb dues sessions, i posteriorment acabar amb un massatge amb pomades antiinflamatòries.
Normalment les sessions de Diadens solen durar entre 20 i 25 minuts.
Per a més informació:
Tant podeu consultar-la a través del meu correu electrònic: jkeops@hotmail.com; com a través de la meva pàgina del facebook pel xat personal.

Vos deix l’enllaç per a més informació, tant


En cas d’impossibilitat d’anar al lloc de teràpia, es poden fer els tractaments a domicili.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada