dimarts, 13 de desembre del 2011

Opacitat i manca de transparència del nou Consistori de Sóller

Avui dimarts dia 13 es ratificarà en el ple ( usant i abusant de la seva majoria absoluta) el Conveni signat amb la direcció de la Residència Bell Entorn; fet en Junta de Govern, sense cap tipus de participació de l’oposició ( representativa del vot de ciutadans i ciutadanes solleriques) ; retallant 20 de les 30 places subvencionades pels residents de Sóller.

Sobtada privatització d’un servei que fins el dia d’avui donava l’ajuntament i ara el nega, tot justificant-se amb la situació econòmica, quan si té doblers per moltes altres despeses supèrflues.
Afavoriment dels interessos de l’empresa ( que ara disposarà d’aquestes 20 places i podrà posar el preu que és de (2200€ mensuals) i els ciutadans i ciutadanes de Sóller, que no disposin de la situació econòmica  per fer front al pagament, es quedaran sense el servei.

Aquesta és la nova política del Consistori del PP, quan el Batle en la presa de possessió de la Vara, va dir que seria la vara, de l’honestedat i de la transparència i sembla que és la de l’opacitat.
El poble de Sóller li pot estar ben agraït d’aquest regal de Nadal, que ha donat a tots els ciutadans i ciutadanes de la Vall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada