divendres, 16 de setembre del 2011

Moments negres per l’Escola Municipal de Música de Sóller i tristos per mi


Després de llegir les noticies al Setmanari “Sa veu de Sóller”. M’han vingut dos sentiments encontrats: Alegria per un costat perquè l’Escola continua amb el nou curs i tristesa per les retallades que s’han hagut de fer degudes a la situació econòmica

L’Escola Municipal de Música de Sóller està pesant les hores més negres després del seu 10  anys d’existència. Començarà el curs in estremis després que l’ajuntament aporti una quantitat de 20.000 € .

Desapareix la Big Band Jazz, la Coral infantil, Banda Jove, el Grup de Corda, el Grup de Guitarra Moderna  i tan  sols s’impartiran les classes col·lectives i oficials.

Quan en un poble, la cultura no forma part de les seves prioritats per part del Consistori pertinent que governi,  és un molt mal senyal.

Quins tipus de prioritats s’estan emprant? Hi haurà doblers per partides que s’hi podrien sostreure com han estat les despeses que han costat totes les festes ?

La notícia m’ha entristit. També m’entristeix que no hi hagi respostes més valentes i encoratjades a unes situacions que consider injustes.

Dissabte dia 17/9 talment demà ,  aniré a l’escola a recollir els horaris, ja que estic estudiant flauta travessera  i llenguatge musical des de fa uns sis anys. No hi aniré tan alegre com altres anys, ja que molts amics i amigues, deixaran de fer una activitat molt enriquidora i creativa per a tota persona amb un mínim de sensibilitat i em refereix a tots els grups que deixaran d’existir. Esper que sigui provisionalment perquè de lo contrari, això si que és una pèrdua de Patrimoni Cultural del  poble de Sóller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada