dissabte, 24 de setembre del 2011

10è aniversari 11 S i Teories conspiranoiques.


El 10è aniversari del brutal atemptat terrorista del 11 S, ha tornat a obrir altra vegada molts dubtes que he tingut i que em costaran que algú pensés que jo era donat a les teories conspiranoiques.
Hi ha informacions que posen els pèls de punta i difícils de creure. Estem vivint un moment històric que no sé com acabarà.
De cada vegada més part de la població mundial  l’estan convertint en més dèbil a tots els nivells. Estan augmentant la pobresa a molts àmbits. Ens estan retallant uns drets aconseguits amb molts anys de lluita, esforç i morts.
La gran crisi creada  pels “amos del món” a través del seu sistema financer i  polítics inclosos,   que li donen suport, ha estat el motiu dissenyat per prendre totes les mesures “d’austeritat ” que estan prenent i que els paguem la classe mitja, la treballadora, estudiants. S’estan venent països als neo capitalistes a preu de rebaixes.
Corre informació que el moviment 15 M s’ha creat com a vàlvula d’escapament  de la indignació, perquè surti al carrer  d’una manera pacífica i controlada, pel mateix sistema que pretenen canviar i modificar. Me n’he sortit d’ell, debut a tenir  uns dubtes prou seriosos, de què pugues esser realment així.
 Cal esser crítics i analitzar la informació com ens arriba.. Per això s’ha d’esser molt curós i recercar en molt diverses fonts.
Quins són els intel·lectuals que estan nets i quins són els que treballen pel mateix sistema com a “infants terribles”, els quals sembla que destapen situacions, ens plantegen reflexions , però també està programat com ens han de passar la informació i els aspectes que volen provocar, per a llavors justificar encara les mesures de retallades de drets i de llibertats?
Una tàctica molt emprada, pels sistemes que detecten el poder,  és la provocació a fi que el contrari tingui la reacció que ells desitgen  i així justificar les mesures que es volen  emprar. Exemples en trobaríem a balquena. N’analitzaré un de proper.
Els aldarulls que varen ocórrer a Barcelona, quan es tenien que reunir els parlamentaris per aprovar els pressupostos i inclosa  la provocació  de segons quins polítics als concentrats del Mov 15 M. Imatges de presumptes  infiltrats (cap novetat) . El gran muntatge de l’helicòpter, quan tinc entès que a les 5 del matí la policia havia obert un passadís, perquè s’hi pogués arribar en cotxe fins allà. Conseqüències posteriors: Molts dels que estaven allà, que respongueren a les provocacions dels infiltrats i s’hi apuntaren, seran jutjats per l’Audiència Nacional Espanyola, vist que el fiscal ha demanat totes les proves i gravacions.
El conseller d’interior Felip Puig ha enviat a fer uns cursos especials als antiavalots a Alemanya  i no crec que sigui per aprendre a jugar millor al truc.
A més a partir de l’any que ve, els antiavalots portaran una càmera de vídeo al casc, i veurem si rebran ordre d’identificar-se quan se’ls ho demani. Ja que per lo que he pogut veure no sempre ha estat així. I la brutalitat policíaca, ni en temps del “Generalisimo”
Que existeixen conspiracions forjades pels grups que conformen  el poder a l’ombra, n’hi ha moltes mostres a història mundial.
Enfonsament del vaixell Maine (americà) pel mateix govern d’aquell moment, donant la culpa a “terroristes “ espanyols i tenir l’excusa per declarar la guerra a Espanya i arravatar-li les colònies del Pacífic.
Pearl Harbour. Atac japonès que el Govern d’EUA sabia que succeiria i deixaren que passés. Dos mil quatre-cents morts. Motiu suficient per poder entrar dins la IIª Guerra Mundial.
11 S 2011. Existeixen seriosos dubtes respecte a què les Torres Bessones no  fossin  destruïdes a  base d’una deflagració  controlada. Existeix una Associació formada per 1500 arquitectes americans que així ho afirmen. A més indiquen que detalls evidents no figuren a l’informe forense oficial.
Conseqüències: Creació del monstre internacional “Al-queda” que se l’ha de combatre (possible invenció de la CIA?) Invasió d’Iraq amb la mentida provada,  que Sadam Hussein tenia armes de destrucció massiva. Control petrolier de la zona. Benefici grandiós per empreses americanes de seguretat ( mercenaris entrenats?) i les dedicades a la reconstrucció. Aprovació de la “Patriot  Act” pel congrés permetent a agències de seguretat, intervenir telèfons sense ordre judicial, detencions il·legals a qualsevol lloc del món; interrogatoris amb tortures; fins a la creació de Guantanamo ( fora del territori americà)
Conspiranoic? No! Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada