dimecres, 9 de febrer del 2011

El gran desgavell de Son Espases

A part de tot el moviment "Salvem la Real" que tots els polítics es passaren per l'entrefolre. Ara veiem com funciona (o no) Son Espases. Just devora s'han fet habitatges d'alta qualitat (casualitat o no?)

Personal insatisfet i insuficient, són ingents les baixes per depressió.  Carència de material. Organització nefasta. Hi ha una persona de la família ingressada per una infecció d'orina després d'un trasplantament de ronyó; un dia s'ha quedat sense sopar, i al dia següent si no arriba a esser per la intervenció d'una infermera que va anar a cercar "alguna cosa" perquè pogués sopar, si hi hagués tornat quedar sense.

Quan escric això,resulta que els malalts renals que tenen l'aigua ( de dos a dos litres i mig diaris) pautada pel metge corresponent, no en poden beure perquè s'ha acabat l'aigua. La meva dona com anirà a veure'l avui horabaixa, ha hagut d'anar al supermercat de devora casa a comprar-ne per a portar-li. És de vergonya.

A mida que vagi rebent nova informació de tot els desastres que van ocorrent per una ineptitud en primer lloc pels polítics que han organitzat el canvi de Son Dureta a Son Espases, on per més inri, els accessos a l'hospital no estan acabats i s'organitza una tangana d'emboços del trànsit que no és de dir, seguiré ampliant la informació d'aquesta nota. A més pens publicar-la al meu bloc i al bloc que tinc al Setmanari Sóller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada