dissabte, 18 d’abril del 2015

Els miracles polítics de la campanya electoral i Simarro a la corda fluixa






La campanya electoral cap a les eleccions del proper maig, han passat del trot al galop i també a les coces.
Sorpreses, traïcions ( inclusiu dels més propers), desqualificacions, tràfic de cadires, corrupció que sobrecreix com l’escuma, impresentables que malgrat tot, incombustibles es tornen a presentar; preses de pèl dels que prometen que si guanyen faran tot el que no feren  durant els quatre anys de mandat.
Obres, inauguracions, nous carrers, doblers a balquena quan abans no n’hi havia ni cinc; per seguir intentar assegurar-se la cadira pels propers quatre anys.  I tal volta la manca de memòria d’un electorat o si ve al cas la memòria interessada, perquè pensen que ja els ha anat bé la pesca, quan han “governat” els que han governat i si no que els hi demanin al grup Barceló i la pantomima de la concessió de Palau de Congressos.
Batalles internes, que ara es veuen i que fa temps que es tenien dins els partits, però estaven més dissimulades; tirades de trasts al cap, culebrot Camarga, amb la protagonista Alicia Sanchez-Camacho. Rajoy que intenta posar ordre en el galliner i quasi li treuen els ulls a picades. La faraona ( au) d’Esperanza Aguirrre, que té el bec ben esmolat i la seva guerra pròpia.
Rosa Diez que diu que ha estat traïda pel ses mateixos, ja diuen que “Quien a buen arbol se arrima buena sombra le cobija”
Cirereta pel pastís: Rodrigo Rato detingut i imputat per frau, emblanquiment de doblers  i frau fiscal.
Aix, deu meuet quin patiment,
En Joserra I “L’engominat” prometent miracles per PP3.
Per les nostres contrades, la crònica d’una mort anunciada; malgrat sembla que alguns lluitaren prou perquè no es produís fins que no varen poder aguantar més, em refereix a la dissolució de “Junts per Sóller”. En el fons  m’alegra; ja que queden ben definides les posicions dels dos partits en representació a les institucions MES i PSOE.
Guanyem es presenta. Seguirem a l’aguait.
La llista del PP solleric, un misteri.
Carlos Simarro, com a capità, tot i que la notícia de “Diario de Mallorca” (18/4) on es  podria veure’s presumptament  imputat per una querella admesa a tràmit contra ell per coaccions i prevaricació per part d’un hoteler del port , el posa a la corda fluixa. Segons el codi ètic PP, no pot anar a les llistes cap imputat. Amb les dues denúncies per presumpta prevaricació de Progressistes per Sóller i Entesa , haurà fet el “triplet”.
Sant Jaume, S’hort de ses ties, margalides als monuments dels “caidos” perquè els pensaments ja han passat a millor vida. Sants doblerets, i em refereix als pagaments  del Jumeirah.Quin regal de loteria. No ho puc afirmar, però presumptament em sembla que ja tenien feta la guardiola i la guardaven pel moment oportú. I a pocs mesos de les eleccions, ha arribat l’herència del conco  d’Amèrica.
Fins i tot Simarro se n’ha alegrat tant, que vol plantar un submarí “Amarillo” (?) al Port de Sóller, i fer un museu militar.
L’altre dia passat per l’aparcament de Teixidors ( pista americana) vaig tenir la santa ocurrència que el faraó Simarro ordenava muntar una piràmide per la seva lloança i glòria i record per  les generacions venideres.
Tinc ganes que s’acabi d’una vegada el suplici de la campanya, on cada dia apareixen mentiders i mentideres que et volen vendre com a profitós pel poble el negoci de na peix frit.
Ara tothom està plegat de bones intencions, i ens venen “el mundo de yupie” fins que toquin “tita” o poder que és el mateix i s’oblidin per art de màgia o de “birlibirloque”.
Aposten per: baixada d’impostos quan han fet tot el contrari durant els quatre anys que han comandat. Creació de llocs de treball ( durant els quatre anys s’han dedicat a destruir-los) i els que creen són temporals, precaris i mal pagats, i fins i tot en Joserra Bauzá s’atreveix a parlar de “regeneració”, ell que té una denuncia sobre la situació del concurs de farmàcies i li ha esclatat el tema doblers negres en el PP balear de mà de Jose Maria Rodríquez. .
L’únic que em consola és que les CUP a Catalunya,  duplicaran el nombre de candidatures en relació a les passades eleccions. Una enveja sana, i a  més que una amiga meva es presenta com a cap de llista.
De moment el primer nucli CUP constituït  a Mallorca. Bona nova.

1 comentari:

  1. Hi ha un error, l'aparcament no és el d'estiradors, és el de Teixidors.

    ResponElimina